Sebastian Fleischer

sebastian fleisher

Sebastian Fleischer er Danmarks eneste mandlige RS:X-surfer på internationalt niveau. Han var blot 18 år, da han imponerede med at kvalificere sig til OL i London 2012.

I 2015 begyndte han for alvor at markere sig på topniveau, bl.a. med en bronzemedalje med Trofeo Princesa Sofia på Mallorca og en femteplads ved World Cup’en i Hyéres.

For anden gang kunne Fleischer skrive OL-deltager på visitkortet, da han ved legene i Rio 2016 opnåede en 12. plads – en markant forbedring af 29. pladsen fra OL-debuten i 2012.

Som enlig dansk RS:X’er på topplan må Fleischer hele tiden søge til udlandet for at sikre sig stærke partnerskaber i træningen. Dog træner han også utallige timer på helt egen hånd hjemme på Øresund, hvilket i sig selv siger en del om den ekstremt stærke vilje og målrettethed, der kendetegner Sebastian Fleischer.

I 2018 har Fleischer igen vist lovende takter – ikke mindst med endnu en bronzemedalje ved Trofeo Princesa Sofia. Et godt resultat ved VM i Aarhus kan forhåbentlig bane vejen for en tredje OL-billet til den danske topsurfer.

FØLG MIG PÅ    02

resultater

7.     EM 2017 – RS:X
12.   OL 2016 – RS:X

sponsor

PROUD PARTNER
OFFICIAL SUPPLIERS
TEAM SPONSOR
POWERED BY