Select Page
Anne-Marie Rindom
anne-marie rindom

Anne-Marie Rindom hører til blandt verdens absolut bedste Laser Radial-sejlere. Igen og igen formår den 27-årige Horsens-sejler at markere sig helt i front ved de største internationale events. Rindom er en dybt fokuseret konkurrencesejler. Hun er en fighter, der giver alt, hvad hun har, og hvis hun møder modgang, tager hun hjem og træner endnu hårdere. Hun er mental stærk og præsterer ofte sit allerbedste, når presset er på sit højeste.

Rindom OL-debuterede som 20-årig i 2012 med en 13. plads. I 2014 begyndte hun for alvor at rykke op blandt de bedste i klassen. Alene i 2015 opnåede hun seks podiepladser ved topevents – med VM-guld i Oman som det absolutte højdepunkt. VM-triumfen er stadig både Rindoms og dansk sejlsports største resultat nogensinde i Laser Radial, og den sikrede hende en nominering som Årets Sportsnavn i Danmark.

Ved OL i Rio 2016 mødte Rindom op med et vist forventningspres – som hun indfriede ved at vinde bronze. Det var Danmarks første OL-medalje i en Laser-klasse nogensinde.

Siden efteråret 2017 har Anne-Marie Rindom vundet guld ved tre internationale topstævner – og hun møder op til VM i Aarhus med en frisk sejr fra Kieler Woche i bagagen. Selvtilliden er i top hos et af dansk sejlsports stærkeste kort, som foruden VM også retter kursen mod OL i Tokyo 2020.

FØLG MIG PÅ    02

resultater

     VM 2015 – Laser Radial
     EM 2017 – Laser Radial
     OL 2016 – Laser Radial

     VM 2016 – Laser Radial

sponsor

PROUD PARTNER
OFFICIAL SUPPLIERS
TEAM SPONSOR
POWERED BY